top of page
iStock-1385041517.jpg

HAR DU BRUG FOR EN LÆGE MED GOD TID?

Har du brug for en læge med god tid?
Når man går til lægen, er tid en vigtig faktor. Det tager tid at skabe en tryg relation mellem læge og patient, og det tager tid at forklare om sine helbredsproblemer. Ofte er der ikke meget tid til rådighed, og det kan være svært at få tid til at komme omkring det hele. Man kan mangle en grundig forklaring og at have tid til uddybende spørgsmål. Der er brug for tid til at skabe en rolig atmosfære, og for at man kan gå derfra med det fulde overblik.


 

 

 

 

 

 

 

 

Ældre patienter har ofte flere forskellige helbredsproblemer, der har behov for
opmærksomhed på samme tid. Medicinlisten kan være lang. Der kan være komplekse problemstillinger med behov for supplerende information fra pårørende. Der er behov for at samtalen foregår i et mere roligt tempo. Det er nødvendigt at spørge ind til, hvordan de forskellige symptomer og helbredsproblemer påvirker patientens hverdag, for at lægge den bedste plan fremadrettet.


Hvis du kan se dig selv eller din pårørende i dette, kunne en konsultation hos Ældrelægen være relevant. Her er rammerne sat til, at den ældre patient kan få lavet en grundig og personlig udredning af sine helbredsproblemer. Ved den indledende konsultation er der sat 1 time og 20 min. af. Forud for det har lægen sat sig grundigt ind i din sygehistorie, den medicin du får til daglig samt dine blodprøver, røntgenbilleder og scanninger. Ved de opfølgende konsultationer er der sat 50 min. af. På den måde er det muligt ved hver konsultation at gennemgå flere helbredsproblemer og få en tydelig forklaring.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Du vil altid møde den samme speciallæge, Mikkel W. Ibsen, som er speciallæge i
ældresygdomme (geriatri). På samme måde som børn har brug for læger, som er
specialister i børns sygdomme, har ældre også brug for specialister i ældres sygdomme. Både for børn og ældre gælder det nemlig, at de ikke bliver syge af de samme årsager eller reagerer på samme måde ved sygdom som resten af befolkningen.


Her på siden kan du booke en gratis og uforpligtende 15 min. samtale over telefon, hvor du kan blive klogere på om en konsultation hos Ældrelægen er relevant for dig, eller du kan booke tid til din første konsultation.​

Comforting Hands

Ring for tidsbestilling

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

9:00 - 16:00

9:00 - 16:00

9:00 - 16:00

9:00 - 16:00

9:00 - 16:00

Lukket

Lukket

Jeg har været hos ældrelægen, Mikkel Ibsen et par gange, og følt mig godt behandlet. Han er imødekommende og omhyggelig og giver sig den fornødne tid til patienten. Mikkel har sat sig ind i og forstået mine problemer. Et besøg hos Mikkel Ibsen kan varmt anbefales.

- Patient

"

Det var en stor lettelse at få diagnosticeret min mor af Mikkel, der er virkelig kompetent og har specifik fokus på de forhold, der kan følge med det at blive ældre. 

Som pårørende kan det være svært at forstå en ændret personlighed hos en forælder, og hverdagen bliver så meget nemmere for alle med en kompetent og omsorgsfuld udredning."

- Datter til patient

"

"

Kan varmt anbefale ældrelægen. Virker yderst kompetent og empatisk. Han sætter sig grundigt ind i problemet, og ikke mindst lytter på hvad man siger.

- Patient

bottom of page